БОЖИЋ / РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

МИР БОЖИЈ – ХРИСТОС СЕ РОДИ!

С РОЖДЕСТВОМ ХРИСТОВЫМ!

* * *

* * *

син

ВАВЕДЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ / ВВЕДЕНИЕ ВО ХРАМ ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЫ

Ваведење Пресвете Богородице

СРЕТАН ПРАЗНИК ВАВЕДЕЊА ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ!!!

* * *

* * *

* * *

син

ВОЗДВИЖЕЊЕ ЧАСНОГ КРСТА – КРСТОВДАН

* * *

* * *

син

РОЂЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ

* * *

* * *

син

УСЕКОВАЊЕ ГЛАВЕ СВЕТОГ ЈОВАНА КРСТИТЕЉА

* * *

* * *

син